Luokanopettajan virka (0431) Keltinmäki - Jyväskylän kaupunki

Luokanopettajan virka (0431) Keltinmäki - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön.

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2019 alkaen Keltinmäen kouluun.

Keltinmäen koulu on lähikoulu Keltinmäen, Myllyjärven, Ylä-Myllyjärven, Mäyrämäen, Mustalammen ja Taka-Keljon lapsille. Koulullamme on luonnonläheinen ympäristö ja ihanteelliset liikuntaolosuhteet sekä oma uima-allas. Keltinmäen koulu on noin 400 oppilaan koulu, jossa annetaan opetusta 1. - 6. luokkalaisille sekä erityistä tukea tarvitsevien pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille vuosiluokille 1. - 9. Yleisopetuksen luokkia on 17 ja erityisopetuksen luokkia neljä. Erityisopetusta järjestetään kahdessa alueellisessa pienryhmässä (PR 1-3 ja PR 4-6) sekä kahdessa yksilöllisen opetuksen pienryhmässä. Opetustyön ohella Keltinmäen koulun tiloissa järjestetään lasten ohjattua iltapäivätoimintaa Jälkkärin ja Vertti -toiminnan muodossa. Koululla järjestetään myös iltapäiväkerhoja. Koulussa työskentelee rehtori, 26 opettajaa, 20 koulunkäynnin ohjaajaa ja koulusihteeri.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Virassa käytetään koeaikaa.

Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Rehtori Sirpa Orell, puh. 014 266 4435
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusopetus
Adress: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Mer om arbetsgivaren