Luokanopettajan virka - Taivassalon kunta

Luokanopettajan virka - Taivassalon kunta

Taivassalon yhtenäiskoulussa on avoinna luokanopettajan virka. Virka täytetään 1.8.2019 alkaen toistaiseksi.

Virassa toivomme hakijalta valmiuksia ja perehtyneisyyttä alkuopetuksen ja kuvataiteen opetukseen. Kiinnostus yläkoulun kuvataiteen opetukseen katsomme eduksi.

Joukkoomme mahtuu pedagogisesta kehittämisestä kiinnostunut aineenopettaja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteisöllisyyttä ja TVT -käyttötaitoja opetuksessa.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on OVTES:n mukainen. Työpaikkamme on savuton.

Hakuaika päättyy 24.5.2019 klo 15.00 mennessä. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta (työavain 233143) tai lähetetään postitse Taivassalon kunta/sivistystoimi, Keskustie 9, 23310 Taivassalo.

Läs mer

http://www.taivassalo.fi

rehtori-sivistystoimenjohtaja Susanne Laaksonen
p. 050 3873 397, susanne.laaksonen@taivassalo.fi

Sivistyspalvelut
Adress: Ihattulantie 8, 23310 Taivassalo

Taivassalon yhtenäiskoulu (vuosiluokat 1-9) on aloittanut toimintansa syksyllä 2014. Koulumme tilat ovat uudet ja nykyaikaiset. Tiloissamme toimii kunnan kirjasto ja piha-alueellamme on uusi, täysmittainen liikuntahalli ja kuntosali.

Mer om arbetsgivaren