Luokanopettajan virka - Someron kaupunki

Someron kaupungin opetustoimessa on haettavana

luokanopettajan virka (nro 0125). Eduksi katsomme kaksoiskelpoisuuden ruotsin kielessä. Sijoituspaikkana on Pitkäjärven koulu. Viran tehtävänhoitoon kuuluvat sekä ruotsin että englannin kielen opetus ja osa käsityön opetuksesta.

Pitkäjärven koulu sijaitsee Pitkäjärven kylässä historiallisen Hämeen Härkätien varrella. Oppilaita koulussa on noin 50. Koulun henkilökuntaan kuuluvat kolme luokanopettajaa sekä koulunkäynninohjaaja. Koulutyömme toiminta-ajatuksena ja tavoitteena on tarjota jokaiselle oppilaalle tasapuolista ja laadukasta perusopetusta yksilöllisyys huomioiden. Opetuksessamme painottuvat kädentaidot sekä luonto ja ympäristö. Koulussamme on myös turvalliset puitteet sosiaalisten taitojen kehittymiseen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta ja kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään keskiviikkona 12.6.2019.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 31.5.2019 klo 14.00 mennessä.

Läs mer

http://www.somero.fi

koulunjohtaja Päivi Isotalo
puh. 040 126 8734
paivi.s.isotalo@somero.fi

Someron kaupunki, Sivistys
Adress: Turuntie 1307, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.
Somero on savuton työnantaja.

Mer om arbetsgivaren