Skip to main content
test
Luonnonsuojeluharjoittelija /  Ympäristönsuojelu, kesätyö - Tampereen kaupunki

Ympäristönsuojelu on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kestävä kaupunki-palveluryhmää. Ympäristönsuojelu huolehtii kaupungissa ympäristönsuojelun viranomaistehtävistä. Ympäristönsuojelun kokonaisuuteen kuuluvat muun muassa ympäristönsuojelu-, jäte-, maa-aines, vesihuolto-, vesi- ja luonnonsuojelulain mukaisia viranomaistehtäviä. Lisäksi ympäristönsuojelu huolehtii omalta osaltaan myös vesien-, luonnon- ja ilmansuojelusta, meluntorjunnasta sekä ympäristön tilan seurannasta. Tavoitteena on turvata kestävästi kehittyvä, terveellinen ja viihtyisä sekä luontosuhteiltaan monimuotoinen ympäristö.

Etsimme luonnonsuojeluharjoittelijaa osaksi ympäristönsuojelun asiantuntijoidemme tiimiä kesätyöhön ajalle 1.6. - 31.8.2023.

Luonnonsuojeluharjoittelijana tehtävääsi sisältyy kaupungin ylläpitämien luontopolkujen opastaulujen sisältöjen suunnittelua ja toteuttamista. Lisäksi työnkuvaan voidaan sisällyttää muita ympäristönsuojeluyksikön tehtäviä taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävät voivat liittyä esimerkiksi luonnonsuojelualueiden rauhoitusten valmisteluun tai paikkatietoaineistojen ylläpitoon ja kehittämiseen. Työssä onnistumistasi tukevat hyvät vuorovaikutustaitosi, oma-aloitteisuutesi ja kykysi itsenäiseen työskentelyyn.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti. 

Etsimämme kesätyöntekijä on korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta (esim. bio-ja ympäristötieteet, luonnontieteet tai muu soveltuva), odotamme hakijalta vähintään kolmen vuoden korkeakouluopintoja.

Eduksesi katsomme kokemuksen ja/tai kiinnostuksen ympäristökasvatuksesta sekä idearikkauden ja taidon tuottaa sujuvaa tekstiä. Kokemus maastotöistä, hyvä lajintuntemus ja paikkatieto-osaaminen (erityisesti QGIS) ovat myös eduksesi.

Lisätietoja antavat ympäristösuunnittelija Jenna Pihlajamäki, puh. 040 548 5060 ja ympäristöpäällikkö Kati Skippari, puh. 050 521 5198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristösuunnittelija Jenna Pihlajamäki, puh. 040 548 5060 ja ympäristöpäällikkö Kati Skippari, puh. 050 521 5198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue / Ympäristönsuojelu

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb