Luontoalan päätoiminen tuntiopettaja - Lounais-Hämeen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Sinä luonto- ja eräopas ammattilainen, haluatko jakaa osaamistasi alan tuleville osaajille?
Haemme osaavaan joukkoomme päätoimista tuntiopettajaa Luontoalan ammattitutkinnon, erä- ja luonto-opastuksen osaamisalalla 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 8.8.2022 asti.
Haemme osaamista mm. seuraaviin opintokokonaisuuksiin

- luontoalan toimintaympäristö
- luontoalan lainsäädökset, lupakäytänteet ja viranomaisohjeet
- kestävä ja turvallinen luontomatkailu
- luonnontuntemus
- luonnon raaka-aineiden tuntemus
- luonto- ja eräopaspalveluiden asiakaspalvelutilanteet
- erätaidot ja retkeily kesällä ja talvella
- teemalliset luontopalvelut ja niiden järjestäminen
- erityisryhmien opastaminen

Tehtävään valittavalta edellytetään vankkaa kokemusta ja ajantasaista osaamista luontoalan tehtävistä ja laaja-alaista kokemusta luontoalan koulutuksen sisällöistä. Tehtävässä arvostetaan kokemusta ammatillisen koulutuksen opetustehtävistä. Osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja hallitset yksilöllisen opinnoissa ohjauksen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta innostunutta ja rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille.

Hakijoilta edellytetään asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuutta, aitoa kiinnostusta kehittää ammatillista koulutusta, kykyä ohjata opiskelijoita saavuttamaan asetetut tavoitteet sekä organisointitaitoja ja matkustusvalmiutta. Lisäksi arvostetaan verkkopedagogiikan osaamista, yhteisöllistä ja kehittävää työotetta, tiimityötaitoja sekä kykyä toimia erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Luontoalan ammattitutkinto järjestetään yhteistyössä Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin kanssa.

LHKK on savuton työpaikka. Hakuaikaa on jatkettu 25.7.21 asti.

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutusjohtaja Anu Teppo, anu.teppo@lhkk.fi 040 833 7510
henkilöstöpäällikkö Seija Lempiäinen, seija.lempiainen@lhkk.fi, 040 347 4260

Lisätietoja

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 150 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Olemme edelläkävijöinä työskentelemässä itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan uudenlaista koulutusta työelämän muuttuviin tarpeisiin.


Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Rekommenderade jobb