Skip to main content
test
Lupa-arkkitehti, rakentamisen luvat -palveluyksikkö - Esbo stad

Etsimme joukkoomme lupa-arkkitehtia vakinaiseen virkaan rakennusvalvonnan rakentamisen luvat -palveluyksikköön.

Lupa-arkkitehtina huolehdit osaltasi rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta sekä neuvonnasta. Päätät alle 2000 neliömetrin rakennusluvista ja toimenpideluvista sekä valmistelet lautakunnalle oman vastuualueesi rakennushankkeet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat sekä laajat etätyö- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Työpaikan nimi ja osoite: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue, Kirkkojärventie 4, 02770 Espoo

Työaika: 36h 15min / vko
Tehtäväkohtainen palkka: 4 175,3 €/kk + lisät
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
Tehtävässä edellytetään monipuolista kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, rohkeutta päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä, kehittämismyönteisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja.

Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenVirkasuhde
  • ESPOO-04-106-23
  • 1.8.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 4175,3€/kk + mahdolliset lisät
  • Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 2.5.2023 - 5.6.2023 15:45
  • Tekninen alaKaavoitus ja rakentaminenUusimaaEspooKunta

Yhteystietomme

Jari Saajo, rakennuslupapäällikkö (tavoitat parhaiten sähköpostitse tai jättämällä soittopyynnön) jari.saajo@espoo.fi, p. +358 40 636 5871

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamisen ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.


Osoite: Kirkkojärventie 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb