Lupa-assistentti - Vasa stad

Lupa-assistentti - Vasa stad

Vaasan kaupunki hakee lupa-assistenttia rakennusvalvontaan.

Rakennusvalvonnassa on 12 henkilöä töissä. Työt jakautuvat lupavalmistelun, tarkastusten ja ohjaavan työn kesken. Lupahakemuksia vuositasolla on noin 800 kpl.

Lupa-assistentilta edellytetään soveltuvaa teknistä, hallinnollista tai kaupallista koulutusta, sivuainetasoista koulutusta tietotekniikasta tai käytännön työkokemusta järjestelmien kehittämisestä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävässä tarvitaan hyvää molempien virallisten kielten käytännön taitoa.

Lupa-assistentin päätehtävä on sähköisen asioinnin sekä sähköisen arkistoinnin käyttöönoton edistäminen ja kehittäminen. Lupa-assistentti opastaa ja tarvittaessa kouluttaa niin asiakkaita kuin rakennusvalvonnan henkilökuntaa sähköisen asioinnin käyttämisessä. Lupa-assistentti toimii rakennusvalvonnan järjestelmien pääkäyttäjänä sekä it-asiantuntijana.
Lupa-assistentin muita tehtäviä ovat asiakaspalvelu, lupahakemusten vastaanottaminen ja esikäsittely sekä rakennustarkastajan antamat muut tehtävät.

Työn aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2019.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Läs mer

http://www.vaasa.fi

Rakennustarkastaja Paula Frank puh. 040 132 6082
Lupa-assistentti Mari Helala puh. 040 778 1425

Tekninen toimi / Rakennusvalvonta
Adress: Vaasa, 65100 Vaasa

Kun kävelet kadulla, avaat vesihanan tai hengität puhdasta ilmaa, käytät teknisen toimen tarjoamia palveluita ja hyödynnät valvomaamme ympäristöä. Osaajamme huolehtivat Vaasan teknisestä rakenteesta ja teknisistä palveluista. Palvelemme muun muassa kiinteistö-, mittaus-, kaavoitus-, katu- ja viheralueasioissa.

Mer om arbetsgivaren