Lupainsinööri - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki hakee lupainsinööriä määräaikaiseen virkaan 31.12.2022 saakka. Hakuaikaa on jatkettu 9.8.2021 klo 15:00 saakka. Aiemmin määräaikaista virkaa hakeneiden hakemukset otetaan haussa huomioon.

Lupainsinööri toimii rakennusvalvonnan asiakaspalvelussa ja lupa-asioiden valmistelussa. Työtehtävät painottuvat lupa-asioiden ennakkoneuvontaan sekä lupa-asioiden valmisteluun liittyviin selvitystehtäviin.

Viran kelpoisuus on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta rakentamiseen liittyvistä tehtävistä

Viran hoito edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja paineensietokykyä.

Eduksi katsotaan kokemus rakennussuunnittelu- ja rakennusvalvonnan tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Työaika on 36,25 h/vko. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rakennustarkastaja Sari Valjakka, sari.valjakka(at)mikkeli.fi, p. 044 794 2620

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Rakennusvalvonta

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb