Skip to main content
test
Lupainsinööri - Esbo stad

Haluaisitko hyödyntää osaamisesi ja kokemuksesi uudella tavalla ja aidosti vaikuttaa rakentamisen laatuun? Pidätkö itsenäisestä työstä ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa? Haluatko mahdollisuuden seurata alasi kehittymistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Espoon rakennusvalvonnan lupainsinöörinä pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Työ on erittäin monipuolista. Valvomme hankkeita pientaloista suuriin liikekeskuksiin ja pääset seuraamaan miten ne etenevät luonnosvaiheista valmiiksi. Työssäsi ja PKS-yhteistyön avulla näet koko alan teknisen kehityksen.

Tehtävässä huolehdit oman alasi suunnittelun ja rakentamisen viranomaisvalvonnasta ja päätät teknisistä rakennusluvista sekä työnjohtajista.

Työssä yhdistyvät monipuolisesti toimistotyö sekä liikkuminen omien vastuualueiden työmailla. Tehtäväkokonaisuutta voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Työpaikan nimi ja osoite: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue, Kirkkojärventie 4

Työaika: 36h 15min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen ja vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään suunnittelu- tai työmaakokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taidon.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Rakennepäällikkö Kari Pajanne, soittopyynnöt pyydetään toimittamaan sähköpostiin: kari.pajanne@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakennustekninen palveluyksikkö

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamisen ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.


Osoite: Kirkkojärventie 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb