Lupainsinöörin virka - Ylöjärven kaupunki

Lupainsinööri työskentelee Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosastolla, rakennusvalvonnassa.

Työn kuvaus
Lupainsinöörin tehtävänä on rakennusvalvonnan rakennuslupien valmistelu ja toimenpidelupien lupapäätösten teko. Lupainsinööri toimii rakennustarkastajan sijaisena. Tehtävään kuuluu asiakaslähtöisen, lisäarvoa tuottavan rakennusvalvonnan palvelukonseptin kehittäminen. Tärkeä osa-alue on rakentamisen ammattilaisten neuvonta ja rakentamisen laatuun ja tulkintoihin liittyvistä asioista tiedottaminen. Lainsäädännön tuntemus ovat tärkeää.

Edellytämme
- maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4§:n mukainen pätevyys
- tehtävään soveltuva työkokemus

Muut ehdot
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksen. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Läs mer

http://www.ylojarvi.fi

Rakennustarkastaja Katja Helenius p. 044 486 3385, katja.helenius@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Adress: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Mer om arbetsgivaren