Skip to main content
test

Asikkalan kunta hakee teknisten palveluiden rakennusvalvontaan vakinaiseen virkaan

LUPATARKASTAJAA

Asikkala on vireä reilun 8000 asukkaan kunta, joka tarjoaa väljää ja luonnonläheistä asumista Päijät-Hämeessä. Etsimme mukavaan joukkoomme lupatarkastajaa rakentamaan viihtyisää Asikkalaa.

Lupatarkastaja vastaa osaltaan rakennus- ja toimenpidelupapäätöksistä, ilmoitusten tarkastamisesta, rakentamisen ohjauksesta, asiakasneuvonnasta sekä rakennustyömaiden tarkastustehtävistä. Lupatarkastajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva talonrakennusalan korkeakoulututkinto (AMK) tai aiempi vastaava tutkinto (rakennusarkkitehti tai -insinööri).

Tehtävän hoitaminen edellyttää:
- alan säännösten tuntemusta
- tietotekniikan osaamista ja sähköisen asiakirjajärjestelmän kehittämishalukkuutta
- valmiutta suorittaa itsenäisiä ratkaisuja
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- henkilöauton ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän hoidossa katsotaan eduksi MRL:n ja rantarakentamissäännösten tuntemus sekä kunta-alan kokemus rakennusvalvonnan tehtävistä. Sähköiset järjestelmät mahdollistavat osittaisen etätyön.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Sähköiset hakemukset tulee jättää 30.9.2022 klo 14.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastattelut pidetään pe 7.10.2022.

Lisätietoja

https://www.asikkala.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Harri Hirvonen p. 044 778 0290 ja rakennustarkastaja Tapio Tonteri p. 044 778 0273. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ asikkala.fi.

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Tekniset palvelut, Muut tekniset palvelut

Asikkala on vireä luonnonläheinen kunta Lahden seudulla, Päijänteen ja Vesijärven rannoilla. Kunnassa on asukkaita 8100 ja kunnan palveluksessa on noin 250 työntekijää. Olemme Suomen liikkuvin kunta.


Osoite: Rusthollintie 2 / PL 6, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb