Lupatarkastaja - Rauman kaupunki

Lupatarkastaja

Virka laitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Lupatarkastajan keskeisimpiin tehtäviin kuuluu rakennuslupahakemusten ja muiden hallinnonalaan kuuluvien asioiden käsittely ja rakentamisen aikainen valvonta.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä riittävä kokemus rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rakennustarkastaja Timo Heinilä, puh. 044 534 1953.
Mahdolliset paperihakemukset voi jättää osoitteeseen: Rauman kaupungin tekninen toimiala/kirjaamo, Kanalinranta 3, 26100 RAUMA. Kuoreen tunnus "Lupatarkastaja".

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, kiinteistö- ja ympäristöpalvelut, rakennusvalvonta
Osoite: Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.