Skip to main content
test


LUPAVALMISTELIJAN UUSI VAKITUINEN TYÖSUHDE

Liity hyvän piiriin ja tule lupavalmistelijaksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Uusi lupavalmistelijan vakituinen työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueelle.

Lupavalmistelijan tehtävään kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisten rakentamisen lupien valmistelu päätöksen tekoon sekä asiakkaiden neuvonta ja opastus luvan hakemiseen liittyvissä asioissa.

Lupavalmistelijan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuvat rakennusalan opinnot.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rakennustarkastaja Johanna Pitkänen p. 050 550 9088 ja ympäristöpäällikkö Tuomo Antila, p. 050 550 9739 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb