LVI-asiantuntija - Mikkelin kaupunki

LVI-asiantuntija

Mikkelin kaupungin tilapalvelut hakee LVI-asiantuntijaa vakinaiseen tehtävään.

Oletko LVI-alan ammattilainen tai haluatko oppia sellaiseksi?

LVI-asiantuntija vastaa kaupungin talonrakennushankkeiden taloteknisten järjestelmien suunnittelun ohjaamisesta sekä työmaiden valvonnasta. LVI-asiantuntija hoitaa myös omatoimisesti pienempien hankkeiden kokonaisvastuullista rakennuttamista. Rakennuttamiseen kuuluu mm. suunnittelun ohjaus, urakoiden kilpailuttaminen, sopimusten laadinta, talouden seuranta ja työmaavalvonta.

Työ edellyttää vahvaa osaamista kiinteistöjen LVI-teknisten järjestelmien toiminnasta, huollosta ja käytöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa otetta projektien ohjaamisesta sekä rakennusten taloteknisten järjestelmien kokonaisuuden ymmärtämisestä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn.

Tehtävän kelpoisuutena on insinöörin AMK-tutkinto tai aikaisempi insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan kokemus rakennusalan sopimustekniikan hallinnasta, hankintalain osaaminen, hyvä paineensietokyky, sekä kirjalliset esitystaidot ja tietotekniikan hallintataidot.

Mikäli talotekniikan perusasiat ovat koulutuksen puolesta hallussa, mutta rakennuttaminen, sopimustekniikka ja hankintalain tulkinta eivät ole vahvinta osaamisalaasi, niin ei se mitään. Olemme valmiita opastamaan ja antamaan tuen hankkeiden menestyksekkääseen hoitamiseen. Hyvä asenteesi ja mielenkiinto uuden oppimiseen auttavat sinua kasvamaan LVI-alan ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä rakennusalan ammattilaisten tiimissä oman alasi asiantuntijana.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen, puh. 044 794 3240, kiinteistöpäällikkö Jani Koikkalainen, puh. 044 794 2181 tai rakennuttajapäällikkö Heidi Vanhanen, puh. 040 129 5067 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)mikkeli.fi.

Mikkelin kaupunki
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.
Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.
Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.
Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Tutustu työnantajaan