LVI-asiantuntija, Kuopio - Savon koulutuskuntayhtymä

LVI-asiantuntija, Kuopio

LVI-asiantuntija toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Savon koulutuskuntayhtymään.

Työtehtävään kuuluvat Savon koulutuskuntayhtymän kampuksien LVI-töiden rakennuttamiseen, valvontaan, ylläpitoon sekä sisäilma-asioihin liittyvät asiantuntijatehtävät.

Eduksi katsotaan kokonaisvaltainen LVI-järjestelmien tuntemus, kokemus talotekniikan rakennuttamis- ja valvontatehtävistä, huoltokirjajärjestelmistä sekä kuntoarviointi- ja energiakatselmustoiminnasta. Arvostamme monipuolista LVI-alan työkokemusta ja edellytämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, tavoitehakuisuutta, kustannustietoisuutta sekä hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun hakijan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Tulosaluejohtaja Ari Orsjoki, puh. 044-785 3005 tai ari.orsjoki@sakky.fi.

Savon koulutuskuntayhtymä, tilapalvelut
Osoite: Sammakkolammentie 2, 70200 Kuopio

Savon koulutuskuntayhtymä on maakunnallinen, monialainen ja eri koulutusmuodot sisältävä nuorten ja aikuisten koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymä järjestää ammatillista perus-, lisä-, oppisopimus-, työvoima- ja henkilöstökoulutusta kaikilla koulutusaloilla sekä lukiokoulutusta ja työelämän kehittämishankkeita. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota. Toimipisteet ovat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä. Vuosittain opiskelijoita on noin 17 000, henkilöstömäärä noin 800 ja toimintatuottoja noin 79 milj. euroa.

Tutustu työnantajaan