LVI-Asiantuntija, Tilapalvelut-liikelaitos

LVI-Asiantuntijan tehtävänä on toimia kunnossapidon taloteknisten töiden asiantuntijana ja töiden valvojana. Työhön kuuluu ajoittain rakennusurakoiden työmaavalvontaa, suunnitelmien toteutuksen valvontaa, sekä työturvallisuuden valvontaa.
Työmailla liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä.

Päivittäisessä työssä hoidat vikakorjauksia omilla asentajilla, sekä sopimusurakoitsijoiden avulla yhteistyössä rakennus- ja sähköteknisten asiantuntijoiden kanssa.

LVI-Asiantuntijan tehtävänä on myös kiinteistökäyntien yhteydessä havaittujen korjaustarpeiden esitykset vuosiohjelmaan. Tehtävän sisältöä voidaan muokata henkilön osaamisen, pätevyyden ja tehtävien tarpeen mukaisesti.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Työaika: 38 h 45 min / vko

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusehto: Soveltuva korkeakoulututkinto-, -opisto- tai koulutasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: LVI-alan koulutusta. LVI-alan työkokemusta suunnittelusta, rakennuttamisesta, valvonnasta tai urakoinnista vähintään 3 vuotta.

Arvostamme: LVI-alalla suoritettuja pätevyyskoulutuksia ja pätevyyksiä. Näyttöjä kiinteistöjen LVI-tekniikan kehittämisestä suunnittelun tai valvonnan osa-alueilta. Julkisten hankintojen osaamista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/Espoon_kaupunki/Organisaatio_ja_yhteystiedot/Espookonserni/Tekninen_ja_ymparistotoimi

Tutustu työnantajaan

Korjauspäällikkö Pasi Maja p. 046 877 3905 tai Työpäällikkö Olli Kyllönen p. 043 824 9237

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.