Lvi-insinööri - Liedon kunta

Lvi-insinööri

Liedon kunnan toimitilapalvelut- tulosalue vastaa kunnan omistuksessa olevien kiinteistöjen kunnossapidosta, ylläpidosta ja isännöinnistä. Tulosalueen alaisuuteen kuuluvat myös ruoka- ja puhtauspalvelut. Rakennuksia on yhteensä n. 90 kpl. Keskeisimmät rakennusryhmät ovat koulut ja päiväkodit.

Nykyisen lvi-insinöörin siirtyessä uusiin tehtäviin haemme lvi-insinööriä toistaisesti voimassaolevaan palvelussuhteeseen.

Lvi-insinöörin tehtäviin kuuluu Liedon kunnan kiinteistöjen lvia- tehtävät. Lvi-insinööri vastaa talotekniikan automaatiosta , investointien ja kunnossapidon lvi-tehtävistä ja energiaselvityksistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja lvia-alan-, energiasäästöasioiden - , talotekniikan tuntemus. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava kunnan työterveyden antama hyväksyttävä lausunto. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Hakemus tehdään ensijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukset voi toimittaa myös osoitteella LIedon kunta / Kaavoitus ja tekniset palvelut, PL 24, 21421 Lieto

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Toimitilapäällikkö Marko Tähtinen puh. 040-3561 702

Liedon kunta, Kaavoitus- ja tekniset palvelut
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Tutustu työnantajaan