LVI-insinööri

LVI-insinööriä haetaan hoitamaan kaupungin toimitiloihin liittyviä LVIAJ- asiantuntijatehtäviä. Pääasiallisena tehtävänä ovat alaansa liittyvät talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävät ja yllä-, kunnossapidon- ja sisäilmaasioiden asiantuntijatehtävät, KVV-työnjohtajan sekä rakennusten energian seuranta ja -säästötehtävät. Tehtäviin sisältyy mm. rakennushankkeiden suunnittelunohjaus-, valmistelu-, läpivienti- ja valvontatehtäviä, muita rakennuttamiseen ja hankintoihin liittyviä tehtäviä sekä rakennusten yllä- ja kunnossapidon asiantuntija-, suunnittelu-, hankintatehtävät. Henkilö osallistuu tilakeskuksen toiminnalliseen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää lvi-insinöörin koulutusta ja kokemusta LVIAJ-alan tehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme asiakaslähtöistä- ja itsenäistä työtapaa, rakennusten energia-asioiden, -korjaustapojen sekä rakentamisen kustannusten tietoutta ja kokemusta. Katsomme eduksi kokemuksen rakennusten LVIAJ -asiantuntija-, -rakennuttaja ja -suunnittelutehtävistä sekä sisäilma-asioista.

Valinnassa voidaan käyttää konsulttia ja soveltuvuustestejä. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hae tehtävää sähköisesti kuntarekry.fi 28.9.2020 klo 12 mennessä. Paperisen työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani

Tutustu työnantajaan

Toimitilapäällikkö Markku Haverinen puh. 044-7100 302 tai kiinteistöpäällikkö Ari Heikkinen 044-7100 282

Kajaanin kaupunki, Ympäristötekninen toimiala, Tilakeskus
Osoite: Pohjolanktau 13, 87100 Kajaani

Kajaanin kaupungin tilakeskus hoitaa kaupungin rakennusten rakennuttamistehtävät, keskitetyn tilahallinnon sekä yllä- ja kunnossapidon. Pidämme Kajaanin kaupungin 240 000 m²:n tiloista huolta noin 50 henkilön voimin.

www.kajaani.fi