Skip to main content
test
LVI-insinööriharjoittelija - Varkauden kaupunki

Varkauden kaupungin teknisen toimen kiinteistöpalveluihin haetaan

LVI-insinööriharjoittelijaa ajalle 1.5.2023 - 31.8.2023

Työkuvaan kuuluu mm. kaupungin kiinteistöjen LVI-teknisen kunnossapidon ja huollon työnjohtotehtävät sekä investointien valvonta.
Työaika on 38,25 tuntia viikossa.

Työsuhteessa noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa. Kuntamme on savuton työnantaja.

Edellytämme LVI-insinöörin opintoja, suosituksena vähintään 2. vuosikurssin käymistä, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta vaaditaan ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävää haetaan sähköisesti 28.2.2023 klo 23.59 mennessä tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää ansioluettelo tai CV sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Santeri Jääskeläinen, LVI-insinööri, Puh. 0447436369, email: santeri.jaaskelainen@varkaus.fi, tavoitettavissa arkipäivisin, klo 7-16

Lisätietoja

Tekninen toimi

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Ahlströminkatu 6, Varkaus, 78250 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb