Skip to main content
test
LVI-teknikko - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Meillä pääset ylläpitämään tuusulalaisten sujuvaa arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Tuusulan kunnassa työskentelee lähes 2000 ammattilaista. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme Tilapalveluiden rakennuttamiseen LVI-teknikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tilapalvelut vastaavat kunnan toimitilojen suunnittelusta, rakentamisesta, korjauksesta, vuokrauksesta, ylläpidosta, kiinteistöjen teknisestä isännöinnistä ja siivouksesta, huolehtii talonrakennusinvestointien ja vuosikorjausten toteutuksesta sekä vastaa kunnan kiinteistöomaisuuden arvon säilymisestä ja kehittämisestä. Tilapalveluissa pääset työskentelemään n. 20 ammattilaisen kanssa.

Haettavalla henkilöllä on soveltuva teknisen alan koulutus. Toivomme haettavalta henkilöltä kokemusta seuraavista työtehtävää koskevista ydintehtävistä:

 • Teknistä koulutusta (LVI teknikko tai vastaava)
 • Kokemusta LVI-tekniikan rakentamisesta ja ylläpidosta
 • Kilpailujen valmistelu, tekeminen, suunnittelun ohjaus, työmaa-aikaiset tehtävät, työmaan vastaanottoon liittyvät tehtävät sekä takuuaikaiset tehtävät
 • Kiinteistöjen teknisten järjestelmien tunteminen
 • MS-Office ohjelmistot (PowerPoint, Word, Excel, Outlook, Teams)
 • Osallistuminen sisäilmatoimenpiteiden käytännön ratkaisuihin
Arvostamme hyvää LVI-tekniikan rakentamisen hallintaa, hyviä ryhmätyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Katsomme eduksi LVI-teknisen kustannuslaskenta- ja RAP-osaamisen. Ennen kaikkea haemme hyvää tyyppiä, joka tulee toimeen kunnallisessa toimintaympäristössä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja Tuusulan kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on (TKP4) 3 214,45 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa TS:n mukaista ammattialalisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Tiina Louhikoski p. 040 314 2243 tai sp. tiina.louhikoski@tuusula.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 15.2.2023 sähköisesti osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan
 • Tuusulan kunta
 • Työpaikka
 • tuusula-4397
 • 9.1.2023 - 15.2.2023 16:00
 • KuntaTuusulaUusimaa

Yhteystietomme

rakennuspäällikkö Tiina Louhikoski p. 040 314 2243 tai sp. tiina.louhikoski@tuusula.fi.

Rekommenderade jobb