Skip to main content
test
Lyhytaikaiset opettajan sijaisuudet - Asikkalan kunta

Asikkalan kunta hakee sijaisia perusopetuksen ja lukion opettajien sijaisrekisteriin kesken lukuvuoden täytettäviä lyhyitä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajiksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn. Lisäksi syksyisin alkavat vakinaiset ja määräaikaiset opettajan tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Asikkalan kunnan avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jarkko Koponen, p. 044 778 0411, jarkko.koponen@asikkala.fi (yläkoulu ja lukio)
Vs. sivitysjohtaja Petri Haapanen, p. 044 778 0430, petri.haapanen@asikkala.fi (alakoulut)

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio

Luonnonläheinen ja ihmisystävällinen Asikkalan kunta sijaitsee kauniissa maisemissa vesistöjen yhdyskohdassa. Asikkala tarjoaa monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut. Kunta on itsenäinen, kehittyvä ja haluttu asuinkunta. Asikkala kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Päijät-Hämeen maakuntaan. Asukkaita on n. 8200.


Osoite: Rusthollintie 2, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb