Skip to main content
test
Lyhytaikaiset sijaisuudet - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä tarjoaa lyhytaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille (lähihoitajille ja sairaanhoitajille) ja alalla opiskeleville. Tehtävät sijoittuvat vanhus- ja vammaispalveluihin, lapsi- ja perhepalveluihin, mielenterveys- ja päihdepalveluihin, terveydenhuollon yksiköihin. ja laboratorioon Tarjolla on myös sijaisuuksia tukipalveluissa, esimerkiksi laitoshuoltajan tehtäviä puhtauspalveluissa.

Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöt ovat alan opiskelijoille hyvä tilaisuus hankkia alan monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Kutsumme hakemuksen perusteella valitut henkilöt esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset ja käymään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet eri yksiköissämme.

Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytämme sähköistä rekrytointijärjestelmää ja sähköisiä viestintäominaisuuksia. Keikkatarjoukset saat tekstiviestinä puhelimeesi ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi yksittäisiin sijaisuuksiin keikkakalenterin kautta. Opastusta ja ohjeistusta saa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän henkilöstöpalveluista.

Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
http://www.ras.fi/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä / henkilöstöpalvelut
s-posti: kirjaamo@ras.fi
Tulosalueiden ja tulosyksiköiden yhteystiedot ovat www-sivuillamme.

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb