Lyhytaikaiset sijaisuudet

Etsimme hoitotyön osaajia lähihoitajien ja hoiva-avustajien sijaisuuksiin kotihoidossa sekä vanhusten asumispalveluissa ja päivätoiminnassa.

Lisäksi etsimme ohjaus- ja hoitotyön osaajia ohjaajien eri sijaisuuksiin kehitysvammapalveluissa (asumispalvelu ja päivätoiminta).

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusedellytyksenä lähihoitajan tai ohjaajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto. Hoiva-avustajaksi toiveena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, muu soveltuva tutkinto, työkokemus tai kiinnostus alasta.

Työkokemus haettavasta tehtävästä on eduksi. Joissakin tehtävissä tarvitaan ajokortti (esim. kotihoito).

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset (tutkintotodistukset, lääkärintodistus, ammatinharjoittamislupa Valvira). Opiskelijoilla tulee olla opintosuoriteote suoritetuista opinnoista.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/sosiaalipalvelut

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi
Osoite: Keskuskatu 3, 77601 Suonenjoki

Suonenjoen kaupunki on hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Kuopiota sijaitseva noin 7500 asukkaan maankuulu mansikkakaupunki. Kaupunkimme tarjoaa hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä hyvät vetovoimatekijät asumiselle ja monipuoliselle elinkeinotoiminnalle.