Maahanmuuttajien valmistavan opetuksen opettaja - Borgå stad

Maahanmuuttajien valmistavan opetuksen opettaja

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Opettaja tulee työskentelemään Albert Edelfeltin koulussa. Maahanmuuttajien valmistavan opettajan tehtävä tulee sijoittumaan koulun alaluokille.

Albert Edelfeltin koulussa toimivat luokka-asteet 1.-9. Talossa on erinomaiset tilat opiskeluun ja harrastamiseen. Yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat koulun peruskivi: oppilaalle luodaan tuttu ja turvallinen yhdeksänvuotinen oppimispolku, saman katon alla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on mamu-opettajan tai luokanopettajan kelpoisuus. Pätevien hakijoiden puuttuessa epäpätevätkin huomioidaan.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.6.2019 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Tiedusteluihin vastaa rehtori Juha Levänen puh. 040 588 6303 juha-pekka.levanen@porvoo.fi

Albert Edelfeltin koulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan