Skip to main content
test
Maahanmuuttokoordinaattori - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnassa on haettavana määräaikainen maahanmuuttokoordinaattorin virka ajalle 6.3.-31.12.2023. Työn aloituksesta voidaan myös erikseen sopia.

Tehtävään kuuluun Siilinjärven kunnan maahanmuuttopalveluiden tiimin vetäminen ja toiminnan kehittäminen. Lisäksi työ sisältää maahanmuuttajien tieto-, neuvonta ja ohjaustyötä. Tehtävänäsi on helpottaa maahanmuuttajien asettumista kuntaamme ja ohjata heitä oikeiden ja sopivien palveluiden pariin. Työ sisältää asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palveluihin ohjausta sekä kotouttamiseen ja asettautumiseen liittyviä käytännön tehtäviä. Työhön sisältyy paljon verkosto- ja sidosryhmätyötä.

Hyvät organisointikyky sekä asiakaspalvelutaidot edesauttavat tehtävän menestyksellistä hoitamista. Sinulla on myös kyky ratkaista moninaisia haasteita, koska asiakkaiden kanssa ei ole aina yhteistä kieltä ja asiakkaiden tilanteet ovat hyvin erilasia. Arvostamme suomalaisen yhteiskunnan palvelujärjestelmän tuntemusta (koulutus, työllisyyspalvelut, etuuksiin sekä sosiaali- ja terveyspalvelut) ja monipuolista työkokemusta. Lisäksi edellytämme maahanmuuttopalveluiden tuntemusta.

Sinulla täytyy olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä luemme eduksi muiden kielien osaamisen. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja työ sisältää tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä.

Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 3200 €/kk.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöjohtaja Tiina Veijola, puh. 044 740 1201, tiina.veijola@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Yhteiset palvelut, Työllisyyspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb