Maankäyttöinsinööri

Kasvava kesäpäivän kaupunki Kangasala hakee tekniseen keskukseen 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan maankäyttöinsinööriä.

Maankäyttöinsinööri toimii teknisessä keskuksessa maankäytön palvelualueella paikkatiedon palveluyksikössä monipuolisissa maankäytön asiantuntijatehtävissä. Kangasalan kaupunki on kasvava ja kehittyvä kaupunki, mikä näkyy myös kaupungin kasvavassa maaomaisuuden määrässä. Maata hankitaan aktiivisesti lisää, mihin osaltaan maankäyttöinsinööri tuo oman panoksensa.

Maankäyttöinsinöörin keskeisiin tehtäviin kuuluvat kaupungin metsä-, pelto- ja pääosin myös muun asemakaava-alueen ulkopuolisen maaomaisuuden ylläpitoon ja vuokraamiseen liittyvät asiantuntijatehtävät kokonaisuudessaan. Lisäksi maankäyttöinsinööri edustaa Kangasalan kaupunkia yksityistiekokouksissa, sekä jakaa maakauppojen ja maankäyttösopimusten valmisteluvastuuta geodeetin kanssa. Maankäyttöinsinööri toimii geodeetin ja tontti-insinöörin sijaisena monipuolisissa kiinteistötekniikkaan, maapolitiikkaan ja maakauppaan liittyvissä tehtävissä.

Työ sisältää paljon neuvottelua maanomistajien ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu merkittävissä määrin dokumenttien valmistelua ja tekstin tuottamista viranhaltijapäätösten sekä erilaisten sopimusten ja kauppakirjojen muodossa. Tehtävässä pääsee osallistumaan aktiivisesti myös vaihteleviin metsänhoidollisiin toimenpiteisiin tilaajana ja edunvalvojana. Edunvalvonnan tehtävät edellyttävät auton käyttöä ja liikkumista luonnossa.

Tehtävä soveltuu sosiaaliselle ja aktiiviselle henkilölle, joka on innokas oppimaan ja opettelemaan uutta. Koulutuksesi ja osaamisesi voi olla monipuolinen ja vaihteleva. Tehtäväkenttä on laaja.

Viran kelpoisuusehtona on maanmittauksen, metsätalouden tai maantieteen korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Katsomme eduksi maa- ja metsätalouteen sekä kiinteistötekniikkaan liittyvien tehtävien tuntemuksen. Lisäksi kokemus kunnallisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkaryhmä II mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Geodeetti Juha Iivonen p. 050 596 9125 ajalla 26.3. - 1.4.2021 ja vs. tontti-insinööri Simo Veijalainen p. 044 4813 030 ajalla 26.3. - 16.4.2021 etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs