Maankäyttöinsinööri - Pirkkalan kunta

Olisitko sinä uusi maankäyttöinsinöörimme?

Etsimme maankäyttöinsinööriä osaksi osaavaa työyhteisöämme vakituiseen virkaan 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja ideoida tulevaisuuden palveluita sekä mahdollisuuden itsensä ja oman työskentelyn kehittämiseen Viiden tähden kunnassa.

Tehtäviin kuuluvat maankäyttöinsinöörin erilaiset tehtävät, mm. maanhankinta, tonttituotanto, maan myynti sekä erilaisten maankäyttö- ja vuokrasopimusten laadinta. Tehtäväkuvausta tarkennetaan valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävä sijoittuu palvelussuhteen alkaessa yhdyskuntasuunnittelun ja valvonnan tulosalueelle ja työpiste sijaitsee Partolan toimipisteessä.

Tehtävässä vaaditaan maankäytön suunnittelun, kiinteistönmuodostuksen ja kiinteistöjen vaihdantaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Tehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on maanmittausinsinöörin (AMK) tai maanmittausteknikon tutkinto.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 36h 15min/vko ja työ on päivätyötä pääsääntöisesti mutta sisältää satunnaisia iltatöitä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaavoitusjohtaja Matti Jääskeläinen, puhelin: 050 303 4966 tai maanmittausinsinööri Jouko Lehto, puhelin: 050 4012593, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1 400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Rekommenderade jobb