Skip to main content
test
Maankäyttöinsinööri - Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittava henkilö vastaa kaupungin paikkatieto- ja maanmittaus-palveluista. Tehtäviin kuuluu paikkatietojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä osoiteasiat ja tonttijakojen laadinta. Tehtäviin voidaan liittää myös kaupunkisuunnitteluun liittyviä muita tehtäviä sekä lähiesimiestehtäviä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan insinöörin (DI/AMK) tutkinto tai maanmittausalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Tehtävässä edellytetään aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 12.12.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Haastattelut pyritään järjestämään perjantaina 16.12.2022.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kaupungininsinööri Päivi Ala-Vannesluoma, p. 020 617 4418, paivi.ala-vannesluoma@imatra.fi ja kaupungingeodeetti Sini Ojalainen, p. 020 617 4456, sini.ojalainen@imatra.fi.

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb