Maankäyttöinsinööri

Tule meille Jyväskylään MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIKSI!

Etsimme osaajaa tontit ja maanhallinta -palveluyksikköön vakituiseen työsuhteeseen 10.5.2021 alkaen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn 11 hengen yksikössä, joka vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta ja isännöinnistä, maanhankinnasta, tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista sekä muista maa- ja asuntopolitiikkaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi yksikkö vastaa erilaisten sopimusten laadinnasta, kaupungin omistamien rakennusten purattamisesta ja pilaantuneiden maiden puhdistuttamisesta ja yritystonttien esirakennuttamisesta.

Haemme vahvistusta yritystonttien luovutukseen ja isännöintitehtäviin. Maankäyttöinsinöörin tehtävässä vastaat omasta vastuualueestasi sekä pääset mukaan vaikuttamaan ja kehittämään työhösi liittyviä menetelmiä ja ratkaisuja. Osallistut myös tiimin muihin tehtäviin. Tehtävänkuvaus tarkentuu valituksi tulevan henkilön erityistaitojen ja kiinnostuksen mukaan. Saat myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan insinöörin (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinöörin koulutus. Hakijalta edellytetään hyvää paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä neuvottelutaitoja sekä aikaansaavaa työotetta. Eduksi luetaan kokemus kunnan maapoliittisten tehtävien hoidosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Tonttipäällikkö Paula Hartman, puh. 040 537 2454 (jätä soittopyyntö vastaajaan), sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs