Skip to main content
test
Maankäyttöinsinööri - Jyväskylän kaupunki

Haemme tontit ja maanhallinta palveluyksikköön

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen.

Vastaamme kaupungin tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista, maaomaisuuden hallinnasta, maanhankinnasta sekä erityyppisten maaomaisuuteen liittyvien sopimusten laadinnasta. Tavoitteenamme on mahdollistaa alueellisesti monipuolinen asunto- ja työpaikkarakentaminen sekä luoda edellytykset kestävän yhdyskuntarakentamisen toteuttamiseen Jyväskylässä.

Maankäyttöinsinöörinä tehtäväsi on hoitaa kaupungin asuntotonttien luovutusta ja markkinointia yhdessä muun tiimin kanssa. Pääset osallistumaan sopimusneuvotteluihin ja yhteistyöhön kaupunkirakenteen eri yksiköiden ja alan toimijoiden kanssa sekä kehittämään työhösi liittyviä toimintatapoja ja prosesseja. Valmistelet myös viranhaltijapäätöksiä ja osallistut soveltuvin osin tiimin muihin tehtäviin. Tehtävänkuvaus täsmentyy valittavan henkilön mielenkiinnon ja erityisosaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn, joka sisältää mielenkiintoisia ja muuttuvia haasteita. Saat asiantuntijaorganisaatiossamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK tai YAMK), diplomi-insinöörin tai muu soveltuva koulutus. Eduksi luetaan kokemus kunnan maapoliittisten tehtävien hoidosta sekä kuntien sopimusjuridiikan osaaminen. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat työssä arvokkaat, samoin hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä on sujuva etätyömahdollisuus.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tonttipäällikkö Paula Hartman, puh. 0405372454, sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb