Maankäyttöinsinööri - Nurmijärven kunta

Maankäyttöinsinööri - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Haemme maankäytön yksikköön
MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ
vakinaiseen virkaan.

Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja mielenkiintoisen työn tiiviisti yhteistyötä tekevän pienen yksikön jäsenenä. Oletko sinä uusi, raikas tuulahdus yksikköömme?
Osallistut kunnan maapolitiikan hoitamiseen ja päätehtävänäsi on kunnan maaomaisuuden ylläpito. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat maan hankinnan, luovutuksen ja vuokrauksen sekä maankäyttösopimusten valmistelu.
Edellytämme sinulta maanmittausalan teknikon tutkintoa ja erittäin hyvää kokemusta kunnan maapolitiikan hoitamiseen liittyvissä tehtävissä tai maanmittausalan ammattikorkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme sinulta paikkatieto-osaamista (esim. Trimble Locus) ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kokemusta maapolitiikan hoitamiseen liittyvissä tehtävissä, kunta-alan tuntemusta, neuvottelutaitoja ja suomen kielen sujuvaa suullista ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa työotetta sekä soveltuvuutta tehtävään. Tehtäväkuva laaditaan valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Hannu Kujala, p. 040 317 2371, hannu.kujala@nurmijarvi.fi.
Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu teknisten sopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 7.6.2019 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Ansioluettelo tulee liittää hakemukseen.
Olemme savuton työpaikka

  • Jobb
  • nur-4295
  • 17.5.2019 - 7.6.2019 15:00
  • NurmijärviNyland

maankäyttöpäällikkö Hannu Kujala, p. 040 317 2371, hannu.kujala@nurmijarvi.fi.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren