Maankäyttöinsinööri, Tonttiyksikkö - Esbo stad

Espoon kaupungin tonttiyksikkö hakee maankäyttöinsinööriä kasvavan Espoon maankäytönkehittymisen näköalapaikalle. Kyseessä on uusi vakanssi.

Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluu monipuolisesti yksikön kaupungin maaomaisuuteen liittyvät erilaiset sopimusasiat sekä toimielinten ja viranhaltijapäätösten valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät.

Pääpaino nyt valittavan maankäyttöinsinöörin tehtävissä on vastata yritystonttien luovutukseen liittyvistä neuvotteluista, päätösten valmistelusta sekä niihin liittyvien asiakirjojen laatimisesta sekä yritystonttivarannosta ja sen kehittämisestä.

Työpaikan nimi: Tekninen ja ympäristötoimi, Esikunta, Tonttiyksikkö
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Arvostamme kokemusta kunnallishallinnon maaomaisuuteen liittyvistä tehtävistä. Katsomme eduksi maankäyttö- ja rakennuslain sekä kiinteistönmuodostuslain tuntemuksen.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/asuminen_ja_ymparisto/rakentaminen/tontit_ja_maaalueet

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Tonttipäällikkö Hilkka Julkunen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. 050 304 7628 ja maankäyttöinsinööri Katja Hakala, etunimi.k.sukunimi@espoo.fi, p. 0468772956. Yhteydenotot puhelimitse toivomme keskitettävän seuraavasti:
Hilkka Julkunen: 28-30.6. ja 26.-29.7. ja Katja Hakala 5.-8.7.
Ensimmäisen kierroksen haastattelut pyrimme toteuttamaan 10.8. ja 11.8. Teams etähaastatteluina.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Esikunta, Tonttipalveluiden palvelualue

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb