Skip to main content
test

Salon kaupunki hakee maankäyttöpalvelujen johtajaa

Maankäyttöpalvelut vastaa Salossa toimintaedellytysten luomisesta ja järjestämisestä kaupunkiympäristön kehittämiselle, rakenteelliselle toimivuudelle ja viihtyisyydelle. Palvelu vastaa kaupungin maankäytön suunnittelusta, kaavoitustoimesta, tonttituotannosta sekä maaomaisuuden hallinnasta. Palvelu vastaa myös tonttijaoista, kiinteistönmuodostuksesta ja kiinteistörekisterin pidosta, paikkatietoaineistojen tuottamisesta ja ylläpidosta, paikkatietojärjestelmistä sekä toimialan asiakaspalvelusta.

Maankäyttöpalvelujen johtajalla vastuulla on maankäyttöpalvelujen strategian suunnittelu, kokonaisuuden hallinta sekä asetettujen taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteuttaminen. Maankäyttöpalvelujen johtaja toimii suoraan kaupunkikehitysjohtajan alaisena ja johtaa maankäyttöpalveluja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään käytännön työ- ja esimieskokemusta maankäyttöpalvelujen alalta sekä kunnallishallinnon tuntemusta, talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista ja ammattialan lainsäädännön tuntemusta. Arvostamme itsenäistä päätöksentekokykyä, innovatiivista kehittämisotetta, strategista osaamista sekä prosessien ja kokonaisuuksien ymmärtämistä ja hallintaa. Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä yhteistyöverkostoja.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 4589,70 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle maksetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaista henkilökohtaista palkan osaa, jonka henkilökohtaisen lisän suuruus määritetään kuuden kuukauden palvelussuhteen jälkeen.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / maankäyttöpalvelujen johtaja.

Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 6.7. 2022 kello 12.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunkikehitysjohtaja Mika Mannervesi, 02 778 5001, mika.mannervesi@salo.fi.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksiköön
rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Kaupunkikehityspalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: -, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb