Maankäyttövalmistelija

Tervetuloa tekemään kanssamme viihtyisää ja toimivaa kaupunkia ja työskentelemään Espoon kaupungin teknisen ja ympäristötoimen tonttiyksikköön! Maankäyttövalmistelijana tuotat ja ylläpidät kaupungin omistamiin kiinteistöihin liittyviä rekisteri- ja kartta-aineistoja sekä laadit tilastotietoa rekistereistä kaupungin maaomaisuuden hallinnoimisen tueksi. Lisäksi osallistut kaupungin maaomaisuuden vuokraustoimintaan.

Tule osaksi moniammatillista tonttiyksikköämme edistämään Espoon kaupungin kestävää kasvua!

Palvelussuhde alkaa 11.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Maanmittausalan perustutkinto

Tehtävässä edellytetään huolellisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme kokemusta Trimble Locus -paikkatietojärjestelmän käytöstä ja tonttiyksikön toimialaan kuuluvista tehtävistä.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Teknisen ja ympäristötoimen tonttiyksikkö huolehtii Espoon kaupungin maanomistajatehtävistä. Yksikössä valmistellaan maa- ja vesialueiden hankintaan ja luovuttamiseen liittyvät asiat. Yksikkö vastaa myös kaavoitukseen liittyvien maankäyttösopimusten valmistelusta. Yksikössä työskentelee 20 henkilöä.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/asuminen_ja_ymparisto/rakentaminen/tontit_ja_maaalueet

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä antavat lisätietoja suunnittelupäällikkö Jukka Haataja, 050 428 9443, etunimi.sukunimi@espoo.fi ja tonttipäällikkö Hilkka Julkunen, 050 304 7628, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi, Esikunta, Tonttipalveluiden palvelualue
Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.