Maanmittausharjoittelija

Rovaniemen kaupungin teknisen toimialan mittauspalvelut hakee maanmittausharjoittelijoita maastomittaustöihin ja toimistolle n. 4 kuukauden ajaksi kesäkaudelle 2021.
Edellytyksenä, että maanmittausalan opinnot on aloitettu. Hakemuksesta tulee käydä ilmi aikaisempi työkokemus maanmittausalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus työajoon.
Palkkaus määräytyy TTES:n tai TS:n mukaan. Työaika on 38 h 45 min/viikko tai 36 h 15 min/viikko (toimistotyöaika).

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisen työnhakupalvelumme kautta 31.1.2021 klo 23.59 mennessä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki, Asiakaspalveluyksikkö Osviitta palvelupiste, Rinteenkulman kauppakeskus, Koskikatu 25 2. krs, 96200 Rovaniemi. Kirjallisen hakemuksen on oltava perillä 29.1.2021 klo 15.00 mennessä. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Mittausvastaava Kari Lehtinen,
040 522 9181,
kari.lehtinen@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Tekninen toimiala, Paikkatieto- ja tonttipalvelut, Mittauspalvelut
Osoite: Mäntyvaarantie 2, 96100 Rovaniemi

Teknisen toimialan mittauspalvelussa tehdään täydennyskartoituksia, maastomalli-, rakennusvalvonta-, kiinteistötoimitusmittauksia, rajannäyttöjä, taso- ja korkeuskiintopisteverkkojen mittauksia, johtokarttamittauksia, rajapyykkien kartoituksia, infrarakentamiseen liittyviä mittauksia sekä erikoismittauksia. Mittaustöiden käsittelyssä käytetään 3D-Win ohjelmaa ja tiedot tallennetaan Trimble Locus-paikkatietojärjestelmään.