Maanmittausinsinööri

TULE KANSSAMME RAKENTAMAAN MAAILMANLUOKAN PIKKUKAUPUNGIN TARINAA!

Etsimme sinua uudistushaluinen sekä asiakas ja yrityslähtöinen maanmittausinsinööri.

Toimit Haminan kaupungin mittauspalveluiden vetäjänä ja vastaat kaupungin mittaustoiminnan ohjauksesta ja kehityksestä. Työhösi kuuluu kiinteistötoimituksiin, kunnallistekniikkaan, suunnitteluun, pohja- ja johtokartan ylläpitoon ja rakennusvalvontaan liittyvät tehtävät. Tarpeen vaatiessa osallistut myös maastotöihin. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä myös oman osaamisesi ja mielenkiinnon mukaisesti.

Työssäsi vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä jatkuvaa kehittymistä omalla alallasi. Sinulla on kokemusta maastomittauksista ja niihin liittyvien kartan ylläpito ja valmistusohjelmien käytöstä. Eduksi luetaan myös maastomittauskaluston tunteminen sekä kokemus / halukkuus drone-kuvauksien suorittamiseen.

Kelpoisuusehtona on maanmittausalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi maanmittausalan opisto- tai kouluasteinen tutkinto. Hakijalta toivotaan 3 vuoden käytännön kokemusta alalta. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan myös eduksi.

Tehtävä laitetaan uudestaan hakuun, aiemmat hakemukset huomioidaan automaattisesti.

Palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 4.12.2020 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteeseen Haminan kaupunki, Hallintopalvelut, PL 70, 49401 Hamina.

Työ alkaa sopimuksen mukaan - mielellämme näemme sinut työporukassamme pian!

Lisätietoja

http://hamina.fi

Tutustu työnantajaan

Muutosjohtaja Simo Kaksonen, puh. 040-199 1830, simo.kaksonen@hamina.fi
Maankäyttöteknikko Veli Matti Multanen, puh. 040-547 5851, velimatti.multanen@hamina.fi

Haminan kaupunki, Vetovoimainen Hamina, Maankäyttö
Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!