Skip to main content
test
Maanmittausinsinööri - Borgå stad

Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari.

Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Kaupunkikehityksen kaupunkimittausyksikkö hakee maanmittausinsinööriä vakituiseen virkaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisina tehtävinä ovat toimiminen yhtenä rakennusvalvontamittauksista vastaavana insinöörinä, geodeettinen laskenta ja maastomittausten valmistelu. Maanmittausinsinööri osallistuu myös kuntarekisterin ylläpitoon ja kehittämiseen sekä kaupungin maaomaisuuden hallintaan.

Vaadittava koulutus on maanmittausalan ammattikorkeakoulututkinto. Kartantuotannossa ja laskennassa käytämme Bentleyn ohjelmistoja. Muita tarvittavia järjestelmiä ovat mm. Terra-sovellukset, Louhi-kuntarekisteri ja Lupapiste.fi.

Hakijalla toivotaan olevan kokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön kuuluva asiakaspalvelu edellyttää molempien kotimaisten kielten suullista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi viran hoitamisessa tarvitaan yhteistyökykyä, huolellisuutta ja järjestelmällistä työotetta sekä kiinnostusta osaamisen ja toiminnan kehittämiseen.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään12.8.2022 klo 15.00 Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/asuminen-ymparisto/
https://vimeo.com/601770289

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kaupungingeodeetti Terhi Pöllänen, puh. 040 518 9532, terhi.pollanen@porvoo.fi ja maanmittausinsinööri Henrik Sirén, puh. 040 197 7659, henrik.siren@porvoo.fi

Lisätietoja

Kaupunkimittausyksikkö

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb