Skip to main content
test
Maanmittausinsinööri - Jyväskylän kaupunki

Haluaisitko työskennellä nykyaikaisessa asiantuntijaorganisaatiossa huippuammattilaisten kanssa?

Tehtävä sijoittuu kaupunkirakenteen toimialalle kiinteistönmuodostuksen ja maastomittauksen yksikköön, jossa saat kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä ja toimit jäsenenä tiimissä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Etsimme nyt

MAANMITTAUSINSINÖÖRIÄ

vakituiseen virkaan.

Maanmittausinsinöörin pääasialliset tehtävät muodostuvat rakennuslupiin ja asemakaavoitukseen liittyvästä geodeettisesta laskennasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu rakennus- ja huoneistorekisterin ylläpitoon liittyvät tehtävät. Tehtävän tarkempi toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Tehtävän kelpoisuusehtona on maanmittausalan korkeakoulututkinto (insinööri AMK) tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään myös vankkaa kokemusta geodeettisista laskentatehtävistä. Kokemus rakennus- ja huoneistorekisterin ylläpidosta sekä perehtyneisyys maankäyttö- ja rakennuslakiin katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hakijalta myös erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista taitoa. Tehtävään valitulla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Eduksi katsomme kokemuksen Trimble Locus ohjelmistosta ja rakennusten tietomallien käsittelystä. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, halua uusien tekniikoiden hyödyntämiseen sekä kehittämismyönteistä työotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä oman työsi huippuosaajaksi. Modernit työtilat sijaitsevat aivan kaupungin ytimessä ja käytössämme ovat uusimmat työvälineet ja työskentelytavat. Meillä on myös mahdollisuus tehdä etätyötä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistöinsinööri Juha Kantanen puh. 050 5832538. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb