Skip to main content
test

Maanmittausinsinöörinä täydennät osaamisellasi Valkeakosken kaupungin maankäyttöpalveluiden asiantuntijatiimiä, johon kuuluvat kaupunkimittauksen lisäksi kaavoitus, ympäristönsuojelu, rakennusvalvonta sekä maaomaisuuden hallinta.

Keskeisiä tehtäviäsi tulevat olemaan kiinteistönmuodostus, pitäen sisällään rekisterinpitoa, tonttien ja yleisten alueiden lohkomisia sekä tonttijakojen laatimista. Työhösi kuuluu myös paikkatietoaineistoihin, osoiterekisteriin ja rakennusvalvontamittauksiin liittyviä tehtäviä. Olet myös tiiviisti mukana 3D-kaupunkimallin kehitystyössä ja käyttöönotossa.

Toimit yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat eduksi tehtävässä menestymiseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on maanmittausalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi maanmittausalan opisto- tai kouluasteinen tutkinto.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta sekä kehittämisorientoitunutta työskentelyasennetta. Lopullisessa tehtävänkuvassa huomioidaan myös tehtävään valitun omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet.

Tehtävä sopii niin vastavalmistuneelle kuin kokeneemmallekin tekijälle - meille tärkeintä on, että olet itseohjautuvasti työskentelevä ja vastuullisesti toimiva joukkuepelaaja, joka katsoo rohkeasti eteenpäin ja haluaa kehittää ja kehittyä. Tukenasi on koko maankäyttöpalveluiden vahva tiimi.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävien hoito edellyttää ajoittain oman auton käyttöä.

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.9.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi, työavain 461878

Hakuaikaa jatkettu 16.9.-30.9.2022 klo 15.00 saakka. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan jatketussa haussa.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Tutkinto- ja työtodistukset esitettävä haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa:
Maankäytön johtaja Sirpa Jokela, puh. 040 335 6040 seuraavasti: ke 24.8., ti 30.8., ke 31.8., ja to 8.9. klo 14.30-15.00 sekä ma 5.9. klo 8.30-9.00 tai sähköpostitse sirpa.jokela@valkeakoski.fi
Paikkatietoinsinööri Kaisa Savioja, puh. 040 335 6502 ma-pe 9-15 tai sähköpostitse kaisa.savioja@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Hallintokeskus, Maankäyttöpalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb