Skip to main content
test
Maanrakennusmestari - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunta hakee vakinaiseen virkaan maanrakennusmestaria yhdyskuntatekniikan vastuualueelle. Vastuualueen tehtäviin kuuluvat kunnan yleisten alueiden, katujen ja teiden ylläpidosta ja rakentamisesta sekä kunnan kiinteistöjen piha-alueiden ylläpidosta.

Maanrakennusmestari vastaa kunnallisteknisten ja viheralueiden suunnitelmien hankinnasta ja ohjauksesta. Maanrakennusmestari toimii työnjohtajana kunnallisteknisissä (tiet, kadut) rakennushankkeissa ja ylläpitotöissä sekä puistojen, kaavakatujen ja yleisten teiden viheralueiden rakentamis- ja ylläpitotöissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta ja ylläpidossa sekä työnjohtotehtävistä. Arvostamme kunnallistekniikan tuntemusta, yhteistyökykyä, organisointitaitoa, kustannustietoisuutta, kunnallishallinnon tuntemusta, oma-aloitteellisuutta ja asiakaspalvelua. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Toimenkuva määritellään tarkemmin valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, koeaika on 6 kk. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien hoito alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut järjestetään 21.10.2022 klo 9-12. Haastatteluaika on sitova.

Viran hakuaika päättyy 16.10.2022 klo 23:59. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää CV sekä palkkatoive.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.hameenkyro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhdyskuntatekniikan päällikkö Jari Luoma p. 050-5542 406 /sähköposti jari.luoma@hameenkyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta, Elinympäristöpalvelut

Hämeenkyrö on pirkanmaalainen 10 300 asukkaan ja tunnettujen kansallismaisemien virkeä elinvoima- ja kulttuurikunta, joka sijaitsee hyvin saavutettavasti Suomen Kasvukäytävällä puolen tunnin päässä Tampereelta. Hämeenkyrö tarjoaa hyvät mahdollisuudet menestymiseen asukkaana, yrittäjänä ja palveluntuottajana kaikissa eri elämänvaiheissa sekä laadukkaan elinympäristön ja hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Härkikuja 7, 39100 Hämeenkyrö

Rekommenderade jobb