Määräaikainen laboratoriohoitaja, kl.mikrobiologia

Hei sinä, joka haluat innostavan ja monipuolisen työn vaativienkin mikrobiologisten tutkimusten parissa. Etsimme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa mukavaan moniammatilliseen joukkoomme määräaikai-seen työsuhteeseen 31.3.2022 asti. Työ jatkuu mahdollisesti tämän jälkeenkin.

Kliinisen mikrobiologian laboratorio on yksi Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos SataDiagin vastuualueista. Tarjoamme sinulle sopivasti haastavan työn, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä ammattilaisena. Laaja tutkimusvalikoimamme takaa työn monipuolisuuden. Työ on 2-vuorotyötä. Työhön kuuluu myös näytteenottoa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kiinnostusta mikrobiologian alaa kohtaan sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Satakunnan sairaanhoitopiiri ja SataDiag tarjoavat monipuolista koulutusta, johon sinun on mahdollista osallistua oman osaamisesi kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja aktiivista otetta työhön, joustavuutta nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, halukkuutta laaja-alaiseen työhön sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Jos olet valmis tarttu-maan reippaasti uusiin työtehtäviin ja oppimaan uutta, niin olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Toukokuussa 2021 valmistuvat bioanalyytikko-opiskelijat huomioidaan haussa. Kokemus työskentelystä kliinisen mikrobiologian laboratoriosta katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh, 044 707 6980 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Tarkkio, puh. 044 707 7930 tai
Ylihoitaja Kati Kannisto, puh. 044 707 7635
tai sähköposti etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia, lääkehuollon ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Suggested jobs