Määräaikainen lastenhoitaja - Hailuodon kunta

Määräaikainen lastenhoitaja

Hailuodon varhaiskasvatus hakee päiväkoti OnnenSaareen lastenhoitajaa (60% työaika) resurssityöntekijäksi ajalle 1.8.-31.12.2019.

Työtehtäviin kuuluu lastenhoitajan tehtävät 2-osastoisessa päiväkodissa. Alle 3-vuotiaiden osasto toimii vuorohoitoyksikkönä ja yli 3-vuotiaiden osastossa on integroituna esiopetusryhmä. Työaika sovitaan joustavasti.

Arvostamme luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta sekä positiivista asennetta. Pidämme tärkeänä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaisesti. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sekä 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on 2kk.

Lisätietoja

http://www.hailuoto.fi

Päiväkodinjohtaja Eija Salonpää p. 044 4973530

Hailuodon kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Päiväkoti OnnenSaari, Kenttäläntie 8, 90480 Hailuoto

Hailuoto on maaseutumainen ja idyllinen Perämeren saaristokunta Pohjois-Pohjanmaalla. Se on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja kulttuurimaisemastaan. Marjaniemi ja sen maamerkkinä seisova majakka kutsuvat luokseen ympäri vuoden kulkijoita läheltä ja kaukaa. Perinteisen pienen kunnan keskus palveluineen luo viihtyisän elinympäristön kaikille, jotka etsivät välimuotoa kaupungin kiireelle ja maaseudun rauhalle. Lauttamatkan päässä on ison kaupungin palvelut ja kansainväliset yhteydet tavoittaa Oulun lentokentältä. Tervetuloa työskentelemään luokseen kutsuvaan loistokuntaan.

Tutustu työnantajaan