Skip to main content
test
Määräaikainen luokanopettajan virka - Posion kunta

Posion kunnassa on avoinna luokanopettajan määräaikainen virka 9.1.-31.7.2023

Tule mukaan Posion osaamiskampukselle! Meillä on tarjota sinulle määräaikainen virka ajalle 9.1.-31.7.2023, opetettavana 1. luokka, opetusta 20 vvh.Etsimämme henkilö on innostava ja joustava sekä työskentelee mielellään lasten ja nuorten parissa sekä yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenten kanssa. Arvostamme kokemusta samanaikaisopetuksesta ja tiimityöskentelystä. Toivomme hakijoilta kiinnostusta opetuksen kehittämiseen yhtenäiskoulussa sekä ratkaisukeskeisyyttä, nykyaikaisten opetusvälineiden ja -menetelmien hallintaa sekä kehittävää työotetta.

Tarjoamme kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä avointa ja positiivista työskentelyilmapiiriä. Henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua täydennyskoulutuksiin sekä palveluiden kehittämiseen. Henkilöstöetuna kunta tarjoaa työntekijöilleen hyvät virike-etuudet (mm. ePassi ja kuntosalin käyttö henkilökuntahintaan). Posiolla sinua odottaa kaunis Etelä-Lapin luonto: Riisitunturin kansallispuisto, Korouoman rotkolaakso, Livojärven hiekkarannat ja lukemattomia muita luontokohteita.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Posion kunta on savuton työyhteisö.

Hakemukset tulee ensisijaisesti toimittaa osoitteeseen www.kuntarekry.fi (481553). Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset skannattuna. Paperihakemukset toimitetaan osoitteeseen Posion kunta, Posion peruskoulu, Koulutie 2, 97900 POSIO.

Viran menestykselliseen hoitamiseen soveltuvien hakijoiden puuttuessa pidätämme oikeuden olla täyttämättä virkaa tällä haulla.


Hakuaika päättyy 9.12.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.posio.fi
https://www.posio.fi/koulutus/peruskoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Salla-Maarit Toivanen, salla-maarit.toivanen@posio.fi, 040 8012412

Lisätietoja

Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistyspalvelut, Esi-, perus- ja lukiokoulutus

Posion kunta on ketterä ja kehityshaluinen työyhteisö, jonka palveluksessa on noin 130 työntekijää. Pienessä työyhteisössä tehtävät ovat monipuolisia ja pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Uusille posiolaisille tarjoamme tervetuliaispaketin, joka sisältää muun muassa kuukausikortin kuntosalille ja lahjakortin kansalaisopistoon, jossa on valikoimaa yli sadan kurssin verran. Työntekijät saavat myös vuosittain 50 euron arvoisen ePassin.

Posion lukuisat luontokohteet, kuten Riisitunturin kansallispuisto ja Korouoman rotkolaakso, tarjoavat harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Tarvittaessa pääset nopeasti kaupunkiin: Kuusamoon ajat alle tunnissa, Rovaniemelle matkaa on reilu tunti ja Ouluun pari tuntia.


Osoite: Koulutie 2, 97900 Posio
Posion kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb