Skip to main content
test
Määräaikainen ohjaaja ryhmäkoti Naskali, Ulvila - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haluaisitko työskennellä Ulvilassa ryhmäkoti Naskalissa, jossa asukaslähtöinen arjen ohjaaminen on sinun työtäsi? Naskalissa on nyt ohjaajan määräaikaisuus 1.11.2022- 31.10.2023 haettavana. Kiinnostuitko?

Naskalissa työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on ohjauksellisin keinoin tukea ja ylläpitää asukkaiden toimintakykyä. Toivomme sinulta näkemystä itsemääräämisoikeudesta ja kykyä löytää asukkaan voimavaroja. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta. Ohjaajana vastaat asukkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa. Työn luonne on sekä ohjauksellista, että hoidollista kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä. Määräaikaisen ohjaajan toimen voimme täyttää tarvittaessa myös loppuvaiheen ( AMK) opiskelijalla tai lähihoitajalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.
Hakua on jatkettu, aiemmin hakeneet huomioidaan valinnassa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§ ja 48a§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/naskali

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esihenkilö Tarja Pihlavamäki 044 707 9173
Rekrytoija Sosiaalipalvelut Marika Paunu 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Parkkipolku 4, 28400 Ulvila
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb