Määräaikainen ohjaaja vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Määräaikainen ohjaaja vammaispalveluihin

Jyväskylän kaupunki hakee Kortepohjan toimintakeskuksen päivätoiminta 1:een määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8.2019 - 31.5.2020

OHJAAJAA

Ohjaaja työskentelee aikuisten kehitysvammaisten päiväaikaisen toiminnan ohjaajana. Päivä- ja työtoimintaan kuuluu erilaisia työtehtäviä sekä liikunta-, rentoutus- ja ilmaisutaitoharjoituksia. Päivätoiminnoissa harjaannutetaan myös arkipäivän askareita ja opetellaan uusia elämäntaitoja. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto- tai muu vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävä edellyttää hyviä ryhmätyötaitoja, työkokemusta kehitysvammatyöstä, vahvuutta itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä suunnitella ja toteuttaa monisisältöistä päivätoimintaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoito-osaamista tai sen suorittamista heti koeajan alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

palveluesimies Reijo Veijalainen, puh. 014 266 3920 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vammaispalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan