Määräaikainen osa-aikainen yhdistelmätyöntekijä - Karleby stad

Määräaikainen osa-aikainen yhdistelmätyöntekijä

Kokkolan kaupungin puhtaus-ja ruokapalveluissa on haettavana määräaikainen yhdistelmätyöntekijän työsuhde Koivurinteen päiväkodille Lohtajalle. Työsuhde alkaa 26.8.2019 ja päättyy 31.12.2019. Työ on osa-aikatyötä 19,38h/ viikko. Työpäivät ovat kokoaikaisia 7,75h/päivä, joten viikosta osa päivistä on vapaata, niin että viikkotyöaika 19,38h täyttyy. Yhdistelmätyöntekijä vastaa päiväkodin ruoka- ja puhtauspalveluista itsenäisesti.

Työsuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Hakijalta edellytetään catering alan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta sekä hygieniapassia. Työkokemus alalta, moniosaaminen ja tietotekniikan perusosaaminen katsotaan eduksi.

Valintaperusteena muodollinen pätevyys, työkokemus ja haastattelut.

Toivotamme tervetulleeksi henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin ja hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.

Lähetä hakemuksesi 29.7.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Palveluesimies Marjo Manninen p. 0447809995 marjo.manninen@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Osoite: Punasillantie 1 Lohtaja, 68230 Lohtaja

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia
Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelut on kaupunkiympäristöpalvelujen alainen tulosyksikkö. Puhtaus- ja ruokapalvelut tuottavat, ostavat ja kehittävät asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä siivous- ja oheispalveluita sekä ateriapalveluita kaupungin virastoille ja laitoksille. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuetaan monilla eri tavoilla koko työuran ajan.
www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan