Määräaikainen perhetyöntekijä, Perhekeskus Pohjatuuli, Pohjois-Satakunta

Ansök senast  28.6.2024 15:00

Satakunnan hyvinvointialue hakee määräaikaista perhetyöntekijää Perhekeskus Pohjatuuleen lapsiperheiden sosiaalityön ja perhetyön tiimiin ajalle 2.9.2024-17.7.2025.

Perhetyöllä pyritään lisäämään lapsen ja perheen hyvinvointia tarjoamalla tukea perheiden erilaisissa elämäntilanteissa sosiaalihuollon ammattihenkilön arvioiman tarpeen mukaan.

Perhetyöntekijä suunnittelee ja toteuttaa sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia palveluita (lapsiperheiden kotipalvelu, tukihenkilötoiminta, perhetyö) tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti sosiaalihuollon viranhaltijan tekemän päätöksen mukaisesti.

Lähimpinä työkavereina ovat sosiaalihuollon viranhaltijat ja kolme perhetyöntekijäkollegaa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira).

Edellytämme valitulta erinomaisia sosiaalisia taitoja, ratkaisukeskeistä työotetta ja ymmärrystä lapsiperheiden arjesta, lapsen ikätasoisesta kehityksestä sekä nykypäivän haasteista perheiden, lasten ja nuorten elämässä.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä vastaavissa tehtävissä.

Työskentelyalue on viiden kunnan alue Pohjois-Satakunnassa, eli ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa on välttämätöntä.

Pääsääntöisesti työaika on arkisin päiväaikaan, mutta tehtävä voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, mikäli hänen työhönsä kuuluu lasten ja iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelyä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan tarkistamisessa annetussa laissa (504/2002) tai sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta (741/2023) annetussa laissa säädetyllä tavalla.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Lisätiedustelut ajalla 5.-13.6. ja 24.-28.6.

Vastuuyksikön päällikkö Hannaleena Vuorinen

hannaleena.vuorinen@sata.fi

p.040 652 4269

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare