Määräaikainen projektityöntekijä Kylän Kattaukselle - Jyväskylän kaupunki

Määräaikainen projektityöntekijä Kylän Kattaukselle

Kylän Kattaus – Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!

Me Kylän Kattauksessa tuotamme ruokapalveluita päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan noin 350 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kuusi keskuskeittiötä ja 88 valmistus- ja palvelukeittiötä. Vuonna 2020 valmistuu rakenteilla olevan uuden sairaalan yhteyteen tuotantokeittiö palvelemaan uutta sairaalaa ja vanhus-vammaispalvelun pitkäaikaishoidon asiakkaita Jyväskylän alueella. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys – toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 26.8.2019 - 31.5.2020 Kylän Kattaukselle

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ Aromi14 –projektiin

Oletko kiinnostunut lähtemään mukaan Kylän Kattauksen uuden tuotannonohjausjärjestelmän rakentamiseen? Kylän Kattaus uudistaa tuotannonohjausjärjestelmän vuosien 2019–2020 aikana.

Vaatimuksena tehtävään on hyvät ict-taidot ja erityisesti excel-osaaminen. Etua on, jos hallitset Excelillä konversion tekemisen järjestelmästä toiseen. Myös ruokapalvelualan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa ja valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään ja valintapäätös pyritään tekemään viikolla 33 tai 34.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Ajalla 5.–20.7. palvelupäällikkö Merja Tarasow, puh. 014 266 8281 ja ajalla 22.7.–1.8. palvelupäällikkö Paula Puikkonen, puh. 014 266 8330 ja ajalla 15.7.–1.8. toimistovastaava Anne Pajulahti, puh. 014 266 8277 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kylän Kattaus-liikelaitos
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan