Skip to main content
test
Määräaikainen rakennustarkastaja - Vesannon kunta

Vesannon ja Keiteleen kunnat etsivät palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä rakentamisen ammattilaista rakennustarkastajan määräaikaiseen toimeen ajalle 1.3.2023-28.2.2024. Määräaikainen rakennustarkastaja on kuntien yhteinen ja tekee 50% työpanoksestaan Vesannon kuntaan ja 50% Keiteleen kuntaan.

Kummassakin kunnassa on virassa oleva rakennustarkastaja. Määräaikaisen rakennustarkastajan tehtävät ovat lupien ja katselmusten tekeminen, rakentamisen valvonta ja kiinteistöveroselvitys. Määräaikainen rakennustarkastaja toimii virassa olevan rakennustarkastajan apuna kaikessa rakennusvalvonnassa ja tekee kiinteistöveroselvitystä kummankin kunnan alueella.

Rakennustarkastajan kelpoisuus on maankäytön- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Tehtävänhoito edellyttää ajokorttia ja omaa autoa. Tehtävän hoitamisessa tulee olla riittävä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Rakennustarkastukseen liittyvien it-ohjelmien käyttötaito katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Avustamme asunnon hankinnassa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennustarkastaja Tero Röntynen 050 0573720 (Vesanto)
Rakennustarkastaja Teemu Kaitala 040 8461100
Kunnanjohtaja Pia Harmokivi 044 2825590
Kunnajohtaja Emilia Savolainen 050 5205999

Lisätietoja

Vesannon kunta

Vesannon ja Keiteleen kunnat sijaitsevat Pohjois-Savon länsireunalla luonnonkauniissa maisemissa järvien keskellä. Välimatkaa kunnilla on n. 30 kilometriä. Kunnissa rakennetaan aktiivisesti ja tämä tietää suurta lupien määrää.


Osoite: Strandmanintie 2, 72300 Vesanto

Rekommenderade jobb