Skip to main content
test
Määräaikainen sairaanhoitaja, Jokitupa Eurajoki - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Ryhmäkoti Jokituvassa Eurajoella on haettavana sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus 27.7.2023 asti.

Etsimme työyhteisöömme innovatiivista ja kehitysmyönteistä sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillisessa työryhmässä asukkaiden sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta huolehtiminen osana kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Vastuualueena on myös asukkaiden lääkehoito.

Sairaanhoitajan työ vaatii tiimi- ja verkostotyön taitoja. Työotteemme on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, yksilöllisyyden huomioiminen sekä osallisuus. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuja.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi, yhdessä osaavan työyhteisön sekä asiantuntijaverkoston kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle ammatillisesti hyvät kehitysmahdollisuudet ja organisaation myönteisen tuen kouluttautumiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Määräaikaisuuden täyttämisessä huomioimemme myös sairaanhoidon opiskelijat, joilla on opintopisteitä vähintään 140.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus. Hakuaikaa on jatkettu.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48§ ja 48a§ ) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/jokitupa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ryhmäkodin esihenkilö Tiina Airio puh. 044 707 4156 tai
Sosiaalipalvelut rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Runkotie 1, 27100 Eurajoki
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb